sluiten

afspraak maken

Optiek iets voor jou?

Meld je aan:
opticien voor
een dag

Wil jij graag met eigen ogen zien of het vak iets voor jou is? Loop dan eens een dag mee in een van onze zes winkels en ontdek het zelf! Aan het einde van jouw meeloopdag krijg je een persoonlijk stijladvies én een zonnebril cadeau.

Opticien voor een dag. Meld je aan.

Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.

Opticien:
enorm veelzijdig!

Binnen de optiek kun je vele kanten op. Elke dag en elke klant is anders. Ben je dol op mode en stijl? Houd je juist van details en techniek? Of ben je juist zorgzaam en heb je aandacht voor mensen? Het kan allemaal. En een combinatie van alles kan natuurlijk ook!

  • Styling, trends & fashion

  • Zorg voor mensen & ogen

  • Oog voor detail & techniek

  • Aandacht voor onze klanten

Word opticien voor een dag

Krijg een persoonlijk stijladvies en een zonnebril cadeau die bij die stijl past.
Meld je aan

Loop een dag mee

Ben jij nieuwsgierig of het optiekvak wat voor jou is? Meld je aan om een dag mee te lopen in de winkel van jouw keuze. We kijken graag samen met jou waar je interesses liggen om zo een leuke dag voor je samen te stellen. Tijdens deze dag kun je bijvoorbeeld meelopen met een opticien, contactlensspecialist en optometrist. We nemen je mee in onze werkplaats waar we brillen repareren en glazen inslijpen. Of wil je graag meekijken met een stijladvies? Het kan allemaal. We brengen je ook in contact met een van onze leerling opticiens zodat je meer komt te weten over de opleiding en ervaringen. Aan het einde van jouw dag krijg je van een van onze ervaren collega’s een persoonlijk stijladvies en je krijgt van ons een zonnebril cadeau die bij die stijl past. Hoe leuk is dat?! Meld je dus snel aan.

Meld je aan
banner

Werken en leren tegelijk:

Bij Saton Optiek kun je gelijk aan de slag. Met een BBL opleiding werk je vier dagen in één van onze zes winkels en ga je 1 dag naar school. Je verdient dus ook meteen een salaris! Je wordt begeleid door een ervaren collega die je alle kneepjes van het vak laat zien. Er zijn verschillende opleidingen die je kunt volgen, op verschillende opleidingsniveaus. Wil je meer weten over werken en leren tegelijk? Meld je aan voor een dag meelopen en we vertellen je alles.

Meld je aan

De werkdag van Eric

Eric is opticien en contactlensspecialist bij Saton Optiek Katwijk. Hij vertelt: “Het is in de winkel ontzettend veelzijdig en geen dag en geen klant is hetzelfde. Dat maakt het zo ontzettend leuk!” Lees hier hoe een werkdag van Eric eruit ziet.

Bekijk de werkdag van Eric

Benieuwd naar de volledige functieomschrijving van een leerlingopticien?

Mensen goed laten zien en er goed uit laten zien. Dat is jouw taak als opticien. Als specialist zorg je ervoor dat onze klanten de zichtoplossing krijgt die bij hem of haar past. Wat je nog meer doet lees je op onze vacaturepagina.
Bekijk vacature