sluiten

afspraak maken

Liever geen bril of lenzen?

Ooglaseren

Misschien verwacht u het niet van ons maar u kunt ook bij ons terecht als u niet (meer) scherp ziet maar liever geen bril of lenzen draagt. Onze optometristen zijn namelijk ook ooglaser-experts en opgeleid en bevoegd om uw ogen te screenen op de mogelijkheid van een ooglaserbehandeling.

Maak een afspraak

Eyescan

Voor een ooglaserbehandeling werken we samen met de bekende Eyescan organisatie. Vooronderzoeken en nabehandelingen kunnen door onze eigen optometristen gedaan worden. Indien uw ogen geschikt zijn, vindt de uiteindelijke behandeling in Utrecht plaats.

Uw ogen laseren?

Eyescan biedt verschillende methoden aan om uw ogen te laseren, waaronder Lasek, Transprk en Lasik Intralase. Echter komt niet iedereen in aanmerking voor elke methode. Welke methode voor u het beste geschikt is, wordt bepaald in het vooronderzoek. Bij Saton Optiek kunt u dit vooronderzoek vrijblijvend laten verrichten. Hieruit blijkt dan welke lasermethode geschikt is voor u.

Maak een afspraak

Ook voorzetlenzen en vervanglenzen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij vooronderzoeken en controles na een cosmetische behandeling zoals ooglidcorrecties uitvoeren. Eyescan beschikt over de nieuwste apparatuur om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen werken en de gespecialiseerde oogartsen hebben minimaal 15 jaar ervaring.