sluiten

afspraak maken

Advies & oogzorg

Contactlenzen

Onze optometristen geven u bij het dragen van contactlenzen advies en oogzorg. Want als drager van contactlenzen zijn uw ogen en goed zien natuurlijk belangrijk. Onze optometristen realiseren zich dit als geen ander.

Maak een afspraak

Onze specialisten

Bij Saton Optiek worden uw ogen onderzocht door, of onder toeziend oog van, een gediplomeerd optometrist. Onze optometristen volgen regelmatig bijscholingscursussen. Als team bespreken ze voortdurend alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van ogen, contactlenzen en verzorging.

Apparatuur voor advies en oogzorg

Wij willen u de beste oogzorg en passend advies geven. Daarvoor hebben wij de nieuwste apparatuur in huis. Onze optometristen kunnen uw ogen hiermee letterlijk in kaart te brengen. Zo wordt de sterkte-afwijking berekend die gecorrigeerd moet worden met contactlenzen. Ook worden de vorm, conditie en gezondheid van uw ogen en oogleden onderzocht.

Hygiëne & verzorging

Bij Saton Optiek werken we uitsluitend met de beste contactlenzen en fabrikanten. Alleen bij goed en voldoende onderhoud kunnen wij de kwaliteit van die contactlenzen garanderen. Omdat geen oog hetzelfde is wordt voor iedereen een eigen combinatie van lenzen en verzorgingsproducten geadviseerd. Ook met de hoeveelheid bacteriën en bijvoorbeeld eventuele allergieën wordt rekening gehouden. Onze optometristen geven zij bij het dragen van contactlenzen advies en de beste oogzorg.

Maak een afspraak

Probleemloos contactlenzen dragen

Naast goede aanmeettechnieken besteden wij ruim de tijd aan advies, oogzorg en preventie. Uw ogen staan onder toezicht van een gediplomeerd optometrist, opgeleid en bevoegd om de gezondheid van uw ogen te controleren. Uiteindelijk komen we samen tot de beste keuze met als doel een leven lang probleemloos contactlenzen dragen.

In- en uitdoen van contactlenzen

In onze instructiefilms kunt u zien hoe u uw dag- of maandlenzen in en uit doet.

instructie lenzen

De aandacht en zorg van Saton Optiek

Uw ogen verdienen een regelmatige contactlenscontrole bij onze specialisten.

  • Aandacht en zorg voor uw ogen

  • Deskundig en ervaren

  • Hoogwaardige apparatuur

Periodieke contactlenscontrole