sluiten

afspraak maken

Een betere kijk

Zien op het werk

Computers, smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Als we deze apparatuur lange tijd geconcentreerd willen blijven gebruiken is goed zicht van dichtbij en op middellange afstand nodig. Dit gezichtsveld, tussen een halve meter en vier meter, gebruiken we het vaakst in onze dagelijkse routine.

Maak een afspraak

Een leesbril op het werk

Een leesbril is ideaal voor hele korte afstanden. Om tekst en afbeeldingen goed te zien zult u automatisch dichter naar het beeldscherm toe bewegen. Hierdoor neemt u een slechte houding aan. Dit kan spanning in uw nek en rug veroorzaken.

Een multifocale bril op het werk

Multifocale brillenglazen zorgen ervoor dat u alle afstanden kunt zien. Het onderste deel van de multifocale brillenglazen helpt u voorwerpen op korte afstand te zien. Bij het werken aan een beeldscherm kijkt u door het onderste deel van de brillenglazen. U moet uw hoofd optillen om goed door dit deel van de brillenglazen te kunnen zien. Deze houding belast uw nek en schouders overmatig gedurende lange tijd.

Maak een afspraak

De juiste bril voor uw werk

Onze ZEISS Indoor brillenglazen zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en maken een ontspannen houding mogelijk. Deze brillenglazen bieden een heel breed gezichtsveld van dichtbij tot middellange afstand (tussen een halve meter en vier meter). Dit laat u toe zo goed mogelijk te zien en te werken in exact dat zichtbereik dat uw baan vereist. Uw hoofd en nek zullen de hele dag door een natuurlijke en ontspannen houding aannemen.

Glasadvies passend bij uw levensstijl en kijkgewoontes?

Uw ideale afstand

Binnen de Indoor glazen zijn diverse mogelijkheden voor uw ideale afstand mogelijk. Zo zijn er glazen die het beste zicht bieden op maximaal twee meter, voor mensen die hoofdzakelijk aan de computer werken of veel lezen. Of juist glazen met een maximale afstand van vier meter, voor mensen die naast computerwerk ook veel klanten spreken of in vergadering zitten. Daarnaast zijn er glazen die helemaal worden aangepast op uw specifieke kijkbehoefte en ideale afstand.

Speciale brillenglazen voor op kantoor helpen u ook beter te zien in uw vrije tijd, bij het lezen, TV kijken, koken, op het internet surfen, online chatten, of om een muziekinstrument te bespelen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en de glazen die het beste bij u passen.

Maak een afspraak

Coatings

Uiteraard zijn de glazen in uw bril voorzien van een UV-filter wat het schadelijke Uv-licht filtert. Ook kunt u kiezen voor een brillenglas met een blauwfilter wat voor veel consumenten voor meer comfort en contrast zorgt.

Maak een afspraak

Meer informatie over glazen

Benieuwd naar onze andere typen glazen? Enkelvoudig, multifocaal of speciaal voor het beste zicht in het verkeer?
Ga naar ons assortiment glazen