sluiten

afspraak maken

Tijdloze elegantie

Tom Ford

Na een carriere bij verschillende modehuizen als Gucci besloot Tom Ford (1961) in 2005 een eigen label op te richten. Naast mode en accessoires begon hij gelijk met het ontwerpen van brillen. Vandaag de dag wordt Tom Ford eyewear gezien als een van de meest glamoureuze merken.

Boek een stijladvies

In 1985 studeerde Tom Ford af aan de modeacademie. Hij wilde dolgraag een baan bij Cathy Hardwick, een bekend ontwerpster van sportkleding. Na een maand lang elke dag gebeld te hebben kreeg hij Cathy aan de telefoon. Ze nodigde hem uit met de gedachte hem geen enkele kans te geven. Een vraag van haar was wie zijn favoriete Europese ontwerper was. Tom antwoordde Chanel en Armani. Hij kreeg de baan en een maand later vroeg Cathy zich af waarom hij Armani had gezegd. Zijn antwoord was simpel. ‘Cathy, jij droeg een stuk uit de collectie van Armani.’

In 2006 stopte Tom bij Gucci en richtte hij zijn eigen label op. Hij maakte collecties brillen, mannenmode, accessoires en schoonheidsproducten. Tom Ford kreeg grote bekendheid voor zijn eigen merk door in 2006 op de cover van de Vanity Fair te poseren in een Tom Ford pak, met naast hem Keira Knightley en Scarlet Johansson.

Boek een stijladvies

Tom Ford brillen

Vandaag de dag wordt Tom Ford eyewear gezien als een van de meest glamoureuze merken. Alle monturen in de collectie stralen een tijdloze elegantie uit en kunnen dan ook omschreven worden als erg elegant, verfijnd en luxe.

Tom Ford heeft een aantal stijlen die altijd terug komen, namelijk de zogenaamde geek-style, round-eye en de cat-eye monturen voor vrouwen.

Stijladvies

Zoveel mensen, zoveel brilmonturen. Welke bril het beste bij u past is afhankelijk van allerlei factoren. Kom bij ons langs en onze stijladviseurs adviseren u graag.
Boek een stijladvies

Tom Ford monturen & zonnebrillen

Hieronder een greep uit onze collectie. Bekijk meer in onze try-on en laat deze klaarleggen in de winkel om te passen.

  • Tom Ford

  • Tom Ford

  • Tom Ford

  • Tom Ford