sluiten

afspraak maken

Levendig en kleurrijk

Etnia Barcelona

Als je aan Barcelona denkt, denk je aan een levendige stad met heel veel kleuren en nog meer verschillende soorten mensen. Dit dacht de bedenker van Etnia Barcelona ook. Hij wilde brillen maken die net zo levendig, creatief en kleurrijk waren als de stad. Etnia moest het creatiefste en kleurrijkste merk in de optiekwereld worden.

Boek een stijladvies

De kleurexperts van Etnia hebben een merk neergezet dat nu al meer dan 500 verschillende kleuren heeft. Al deze kleuren zijn afgestemd op de ‘ready-to-wear-fashion’- insteek die Etnia hanteert. De sterke en eigenlijk alleszeggende slogan van Etnia is dan ook: impersonality kills. Duidelijk mag zijn dat niets zo belangrijk is als het laten zien van je eigen persoonlijkheid.

Etnia Barcelona en kleur

Met de bril die je op hebt, moet duidelijk zijn wat je stemming is die dag. Als je verliefd bent, heeft Etnia een roze bril, als je boos bent, een grove zwarte bril. Het merk is een succes geworden door al deze creatieve en gekleurde brillen. Etnia is een ecologisch merk, het acetaat dat ze gebruiken is 100% ecologisch verantwoord, recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Stijladvies

Zoveel mensen, zoveel brilmonturen. Welke bril het beste bij u past is afhankelijk van allerlei factoren. Kom bij ons langs en onze stijladviseurs adviseren u graag.
Boek een stijladvies

Etnia Barcelona monturen & zonnebrillen

Hieronder een greep uit onze collectie. Bekijk meer in onze try-on en laat deze klaarleggen in de winkel om te passen.

  • Etnia Barcelona

  • Etnia Barcelona

  • Etnia Barcelona

  • Etnia Barcelona