sluiten

afspraak maken

Service van Saton Optiek

Bestellen contactlenzen

Bent u bestaande contactlensklant van Saton Optiek? Dan kunt u hier uw gebruikelijke contactlenzen bestellen. Wij sturen dan de contactlenzen toe zoals u deze de laatste keer van ons heeft ontvangen. U ontvangt ook de juiste hoeveelheid contactlensvloeistof van ons huismerk Saton One, behalve bij daglenzen.

Controle door uw contactlensspecialist

Contactlensdragers staan bij Saton Optiek onder controle van de specialist. Tijdens een periodieke controle kijkt u samen met de specialist of uw huidige contactlenzen nog bij u passen. De sterkte wordt opnieuw gemeten en de gezondheid van uw ogen wordt bekeken. Indien u klachten heeft met het dragen van de contactlenzen zoeken we naar een oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een anders soort lens of lenzenvloeistof zijn of een oogdruppel.

Voordat wij uw bestelling naar u toezenden controleert de specialist altijd hoe lang geleden het is dat u voor het laatst op controle bent geweest. Indien dit al een tijd terug is nodigen wij u eerst uit om langs te komen.

Bestellen

Na bestelling ontvangt u eerst van ons een factuur met het verschuldigde bedrag. Zodra de betaling door ons ontvangen is versturen wij de bestelling gratis naar het door u opgegeven adres. De meeste pakketten passen door de brievenbus. Zo niet, dan nemen we contact met u op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. U kunt de bestelling ook ophalen in een van onze winkels. U ontvangt van ons bericht wanneer het klaar ligt.

Let op: door drukte bij PostNL kan de bezorging langer duren. Onze excuses voor het ongemak.

 

Vul onderstaand formulier in om uw contactlenzen te bestellen

  • In welke winkel was u de laatste keer voor uw contactlenscontrole?
  • Wilt u de bestelling gratis thuis laten bezorgen op het door u opgegeven adres of gratis ophalen in een van onze winkels? Kies hieronder voor thuisbezorgen of uw Saton Optiek winkel.

Saton One

De contactlensvloeistof die wij bij deze online bestelling leveren is van ons huismerk Saton One. Deze premium vloeistof is ideaal voor gevoelige ogen en zorgt voor langer draagcomfort. Wilt u toch liever uw gebruikelijke vloeistof? Geef dit dan aan in het opmerkingenveld. Let op: alleen de Saton One vloeistof past in de dozen die door de brievenbus kunnen. Wanneer u aangeeft andere vloeistof te willen kunt u alleen kiezen voor ophalen. Heeft u geen vloeistof nodig dan kunt u dit ook aangeven.

Vragen over uw contactlenzen of contactlenscontroles?

Neem dan tijdens de openingstijden contact op met uw Saton Optiek winkel. Onze gediplomeerde optometristen geven u ook graag passend advies wanneer u vragen heeft over oogzorg of (optometrische) oogonderzoeken.
winkels & openingstijden