sluiten

afspraak maken

De kosten van uw afspraak

Bij Saton Optiek kunt terecht voor verschillende afspraken om de sterkte en de gezondheid van uw ogen te bepalen. Hieronder leest u wat uw afspraak kost.

Standaard oogtest: € 0,-

Met behulp van de ZEISS i.Profiler Plus wordt de sterkte van uw ogen opgemeten. Ook meet een ervaren opticien uw huidige scherpte. Aan de test zijn geen kosten verbonden en duurt ongeveer 15 minuten. De meting is slechts een indicatie en op basis van de uitkomsten kan geen nieuwe bril worden aangeschaft.

Wellness oogmeting: € 50,-

De wellness oogmeting of kijkanalyse gaat verder dan een standaard oogmeting. In 4 stappen komen we tot een kijkoplossing die past bij u en uw leven. Zodat u scherp ziet, waar u ook mee bezig bent. Om u de best mogelijke zichtoplossing te kunnen bieden, leren we u eerst graag beter kennen. U krijgt uitgebreid glasadvies zodat we samen met u kunnen kijken welke glasoplossing past bij uw wensen en levensstijl. Uiteraard meten we ook de sterkte van uw ogen zodat u de juiste glazen op sterkte in uw nieuwe montuur of zonnebril krijgt. Zo kunnen we de zichtoplossing geven die bij u past.

Wanneer u een complete bril met glazen op sterkte bij ons aanschaft vervallen de kosten van de wellness oogmeting of kijkanalyse.

Meer informatie
Contactlenscontrole zachte lenzen: € 0,-

Contactlensdragers krijgen bij Saton Optiek de beste oogzorg met periodieke controles om de gezondheid en sterkte van uw ogen te bepalen. Uiteraard wordt ook gekeken of uw huidige lenzen en vloeistof nog bij u passen.

Contactlenscontrole harde lenzen: € 50,-

De kosten voor deze controle komen te vervallen bij afname van uw contactlenzen.

Meer informatie
Montuur- en glasadvies inclusief oogmeting: € 50,-

Naast een wellness oogmeting met glasadvies krijgt u bij deze afspraak van ons uitgebreid stijladvies. Want naast dat u goed kunt zien willen wij natuurlijk ook dat u er stralend uit ziet!

Wanneer u een complete bril met glazen op sterkte bij ons aanschaft vervallen deze kosten.

Meer informatie
Stijladvies inclusief oogmeting: € 50,-

Bij de een staat een rond, goudkleurig montuur prachtig, terwijl deze voor een ander weinig doet. Welke bril u het beste staat is afhankelijk van allerlei factoren. Denk aan uw haar- en oogkleur, de vorm van uw gezicht of de stand van uw wenkbrauwen. Onze stijladviseurs analyseren uw gezicht en adviseren u over kleur, vorm en materiaalgebruik. Ook worden uw ogen gemeten.

Wanneer u een complete bril met glazen op sterkte bij ons aanschaft vervallen de kosten van de wellness oogmeting.

Meer informatie
Stijladvies zonder oogmeting: € 0,-

Bij de een staat een rond, goudkleurig montuur prachtig, terwijl deze voor een ander weinig doet. Welke bril u het beste staat is afhankelijk van allerlei factoren. Denk aan uw haar- en oogkleur, de vorm van uw gezicht of de stand van uw wenkbrauwen. Onze stijladviseurs analyseren uw gezicht en adviseren u over kleur, vorm en materiaalgebruik. Bij deze afspraak worden uw ogen niet gemeten.

Meer informatie
Optometrisch onderzoek zonder OCT (Amsterdam, Wassenaar, Leiden en Oegstgeest): € 80,-

Uw ogen worden opgemeten en een optometrist onderzoekt uw gehele oog op mogelijke risicofactoren of reeds bekende afwijkingen. Tijdens dit gepersonaliseerde oogonderzoek worden diverse onderzoeken gedaan, afhankelijk van uw ogen. U krijgt een rapport mee met de uitkomsten en indien nodig een behandelplan, vervolgafspraak of een verwijzing voor een specialist. In deze winkels maken we tijdens het optometrisch onderzoek geen OCT scan (een CT scan van het oog). Hiervoor kunt u terecht in Katwijk en Leiderdorp.

Wanneer u een complete bril met glazen op sterkte bij ons aanschaft vervallen de kosten van de oogmeting á € 50,-.

Meer informatie
Optometrisch onderzoek met OCT (Katwijk en Leiderdorp): € 95,-

Uw ogen worden opgemeten en een optometrist onderzoekt uw gehele oog op mogelijke risicofactoren of reeds bekende afwijkingen. Tijdens dit gepersonaliseerde oogonderzoek worden diverse onderzoeken gedaan, afhankelijk van uw ogen. U krijgt een rapport mee met de uitkomsten en indien nodig een behandelplan, vervolgafspraak of een verwijzing voor een specialist. In deze winkels maken we tijdens het optometrisch onderzoek ook een OCT scan (een CT scan van het oog).

Wanneer u een complete bril met glazen op sterkte bij ons aanschaft vervallen de kosten van de oogmeting á € 50,-.

Meer informatie
Oogtest kinderen: € 0,-

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen bij een van onze optometristen terecht voor een oogtest om de sterkte van de ogen te bepalen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Is uw kind jonger dan 7 jaar en vermoed u dat hij niet scherp ziet? Neem dan contact op met de huisarts. De huisarts kan u doorverwijzen naar de oogarts in het ziekenhuis.

Meer informatie

Direct een afspraak maken

Kom in onze winkel langs en laat onze experts naar uw ogen kijken
Maak een afspraak